Webshop
Flot, responsiv, brugervenlig webshop
SITEEFFCT bomærke

Gennemtænkte webshops i alle størrelser

SITEEFFECT webshop ikon

Professionel webshop

Hos SITEEFFECT tilbyder vi dig opsætning af en webshop fra bunden. Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker udvidelser eller har problemer med din nuværende Woocommerce webshop. Designet til shoppen er unikt for dig og tager udgangspunkt i dine og din virksomheds ønsker.

Shoppen

I shopdelen af din hjemmeside kan du oprette varer, varianter af varer, kategorier for varetyper, sætte varer på tilbud, vise nyheder og oprette kampagner.

I shoppen er der indbygget avancerede funktioner til ordre- og lagerstyring, styring af moms, rabatkuponer etc.

Desuden kan vi hjælpe dig med integrationer til forskellige systemer såsom Shipmondo, Quickpay, Mobilepay, Dinero, E-conomic, nyhedsbrev og lignende.

Webshop med betaling, lagerstyring, nyhedsbrev
Webshop gateway - betaling med kort og mobulepay

Betalingsløsning

Hvis din hjemmeside skal kunne modtage online betaling på din webshop, har du brug for en betalingsløsning. Her er det din indløsningsaftale, som afgør hvilke betalingskort, der kan bruges til betaling.

Vi har gode erfaringer med Quickpay, som giver dine kunder mulighed for at betale med VISA, Mastercard eller Mobilepay. Her kan du vælge at betale per transaktion eller betale et lille månedligt abonnement med en lavere pris per transaktion.

Ønsker du også at kunne bruge Dankort, skal du have en aftale med Nets.
Læs mere om indløsningsaftale her: Nets.eu

Nyhedsbrev giver mere salg

Nyhedsbreve er et vigtigt redskab til markedsføring af din webshop. Med et nyhedsbrev kan du markedsføre dine produkter direkte til dine kunder og folk, der har vist interesse for din webshop.

Gør dit nyhedsbrev til en integreret del af din marketingstrategi helt fra starten. Jo tidligere du starter med at indsamle mailadresser, jo hurtigere kan du få en effekt af at udsende nyhedsbreve. Vi sørger selvfølgelig for at indsamling af mailadresser er i overensstemmelse med markedsføringsloven.

Vi sætter MailChimp op for dig og integrerer det i din webshop. I MailChimp er der masser af inspiration at hente til opsætning af dit nyhedsbrev, som kan læses både på telefoner, tablets og PC. Læs mere om MailChimp’s features her: mailchimp.com

Webshop med installeret nyhedsbrev fra MailChimp
Søgemaskineoptimerings klar webshop

Søgemaskineoptimering

Det er vigtigt for din webshop at blive fundet og set af potentielle kunder. Med SEO, som er en forkortelse for Search Engine Optimization (på dansk søgemaskineoptimering), kan du optimere dine produkter og sider til at blive synlige for Google og andre søgemaskiner og dermed dine kunder.
SITEEFFECT sørger for, at din side bliver SEO-klar og kan rådgive dig i forhold til hvordan du kan optimere din sides indhold.

Serviceaftale

Inden siden går i luften, sørger vi for, at du bliver oplært i brug af backenden. I testfasen står vi også til rådighed, så du hurtig kommer i gang med at sælge dine produkter.
Efterfølgende har du mulighed for at lave en serviceaftale, så du sikrer at din webshop altid fungerer optimalt.

Har du brug for hjælp til behandling af produktbilleder, så de tager sig bedst muligt ud, er dette også noget vi kan hjælpe dig med.

Website og webshop serviceaftale - hjælp kun et opkald væk
Specialløsninger - software og plugin

Specialløsninger

Har du brug for noget helt specielt, som Woocommerce ikke kan levere, så udvikler vi det selv.

Klar til at sælge på nettet?

Send os en mail eller ring os op og fortælle os om dit nye projekt og hør mere om hvad SITEEFFECT kan hjælpe dig med.

1 + 3 = ?

© Copyright – SITEEFFECT ApS | Cookiepolitik | Privatlivspolitik |