Specialudvikling & projektledelse
Full Stack Development ikon
SITEEFFCT bomærke

Vi programmerer software, der løser unikke problemstillinger og styrer projektet helt i mål.

Specialudviklet software

I SITEEFFECT har vi erfarne programmører, der er eksperter i specialudvikling af software, som 100% er tilpasset projekternes unikke problemstillinger.
Vi har erfaring med mange programmeringssprog og frameworks; blandt andet C#, Java, PHP, Laravel, WordPress, Angular4 og ASP.NET.

SITEEFFECT har hjulpet virksomheder med forskellige it-projekter, fx

  • timeregistreringssystem
  • intranet
  • avanceret bookingsystem med tusindvis af brugere
  • lager- og kundestyringssystem o.m.a.

Vi arbejder fleksibelt og i tæt samarbejde med dig, hvilket gør os omstillingsparate i forhold til de forhindringer og ændrede krav, der kommer. Samtidig sætter vi en ære i at komme i mål til tiden og inden for det aftalte budget.

Vi specialudvikler plugins til WordPress og WooCommerce

Vi er specialister i WordPress og WooCommerce og udvikler plugins fra bunden.

Selvom der findes et væld af gode og billige plugins til WordPress og WooCommerce kan din hjemmeside eller webshop kræve en helt specifik funktion, som du ikke kan finde et plugin til på markedet. Vi kan skræddersy et plugin til dig, som indeholder den specifikke funktion, du har brug for. Desuden kan vi hjælpe dig med at afklare, om der er er flere ting plugin’et skal kunne.

Plugin ikon

Vi skræddersyer det specielt til dig!

SITEEFFECT tilbyder Projektledelse

Projektledelse

Skal du i gang med et større it-projekt, hjælper vi med at lede projektet og føre dig sikkert i mål og derved spare dig både tid og penge.

Vi er specialister i projektledelse og har mange års erfaring med dette.
Hos SITEEFFECT har vi hjulpet flere frustrerede og nærmest opgivende kunder, der stod med næsten kuldsejlede projekter, som var ufærdige eller gået helt i stå pga. manglende overblik eller misforståelser mellem kunden og udviklerne.

Vi bruger Scrum til at styre vores projekter. Scrum er en agil udviklingsmetode, som tager udgangspunkt i, at udvikling af software kan være en kompliceret og uforudsigelig proces. Scrum har en yderst positiv effekt på færdighedsgraden af løsningen. Desuden gør Scrum det muligt at finde og få beskrevet alle de krav, der er til projektet. Dette medfører, at den løsning, vi laver til dig, er præcis den løsning du står og mangler.

Sammen laver vi en udførlig beskrivelse af dit projekt og udarbejder derefter et estimat. Når opgaven er klar, får du mulighed for at teste systemet.
Er det et større projekt, deles projektet op efter en prioriteret liste og delopgaverne bliver løst og løbende testet.

Konsulenttimer

Vi kan stille en programmør til rådighed på timebasis, hvis du har behov for dette. Vi kan arbejde på dit nuværende projekt eller hjælpe dig med at starte et op fra grunden.  Arbejdet kan udføres både i din virksomhed eller fra vores kontor i Næstved.

Programmøren registrerer løbende tiden med beskrivelse af den udførte opgave. På denne måde kan du, som kunde, til hver en tid få en status på brugt tid og udførte opgaver.

Vi udvikler i følgende sprog:
C#JavaNode.jsPHPSQL

Vi har erfaring med følgende frameworks:
LaravelWordPressVue2Angular4jQueryASP.NET MVC.NETNET web api

Konsulenttimer ikon
Har du et problem du skal have løst?

Send os en mail og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

1 + 3 = ?

© Copyright – SITEEFFECT ApS | Cookiepolitik | Privatlivspolitik |