SITEEFFECTS ApS privatlivspolitik

På denne side finder du information om, de personoplysninger SITEEFFECT indsamler om dig, og hvorfor vi gør det.

Kunde hos SITEEFFECT

Hvis du er kunde hos SITEEFFECT, så registrerer vi navn, adresse, telefonnummer, mailadresse og CVR nummer. Det er de informationer som er nødvendige for at kunne kommunikere med dig, sende fakturaer og lave regnskab.

Når vi bygger og hoster webløsninger for vores kunder, har vi adgang til det data, som vores kunder vælger at lægge i løsningerne.

Medarbejder hos SITEEFFECT

Hvis du er medarbejder hos SITEEFFECT, så registrerer vi navn, adresse, cpr nummer, kontonummer, mailadresse og telefonnummer. Det er de informationer som er nødvendige for at kunne lave en ansættelseskontrakt med dig, kontakte dig og udbetale løn til dig. Vi har også et billede af dig samt oplysninger om dine kompetencer, som vi bruger på vores hjemmeside.

Søger du job hos SITEEFFECT

Søger du job hos SITEEFFECT, så opbevarer vi din ansøgning, indtil vi har fundet en kandidat til jobbet. Ønsker du, at vi beholder ansøgningen, så du kan komme i betragning til kommende jobs, så skal du skriftligt give os lov i en e-mail.

Indsigt og klager

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@91.210.58.4. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

SITEEFFECT ApS
Omøvej 9
4700 Næstved
Tlf. 60 65 60 27
E-mail: info@91.210.58.4

© Copyright – SITEEFFECT ApS | Cookiepolitik | Privatlivspolitik |